Maailman kaikki jalkapalloliigat ja muu urheilu täysin pysähtynyt, höpön höpön!

Kaiken tämän paskan keskellä Geemedia haluaa esittää virallisen kantansa, vaikka ei ole koko viruksesta juuri uutisoinut eikä tule uutisoimaan. Sitä riittää kaikista medioista aivan riittävästi ja kaikki siitä poikkeava uutisointi on tällä hetkellä ainakin suurimmalle osalle mukavaa ja piristävää vaihtelua.

Gee haluaa lohduttaa jokaista penkkiurheilijaa ja betsaajaa että ehei, ei urheilumaailma ole todellakaan pysähtynyt eikä tule pysähtymään kuten jotkut mediat väittävät päivä toisensa jälkeen! Suosikkisarjat ja TV-tarjonta on ja sillekin, koska sen tunnelin päässä on valoa, on jonninjoutavaa spekulointia! On yksinkertainen fakta, että tällä hetkellä ei tiedä yksikään maallinen ihminen, ajetaanko esimerkiksi formula 1:ä kesäkuussa vai lokakuussa. Sama koskee spekulointeja olympialaisten kohtalosta. Kaikki selviää aikanaan ja ennen sitä on tyytyminen siihen mitä on, keep it simple!

Nostetaan urheilumaailmasta esille vaikka Australian A-League, jota pelataan huomenna ja koko Australia on viikonloppuna pyhitetty urheilulle. Valko-Venäjällä pelataan, Ruotsissa pelataan tälläkin hetkellä harjoitusotteluita, Brasiliassa pelataan jne jne.. Gee seuraa ja tipsaa herkeämättä niin jalkapalloa, jääkiekkoa kuin vaikka pöytätennistä teidän kaikkien iloksi. Suurin osa tipseistä on Twitterissä ja tänäänkin niitä on tullut lukuisia ja joko tänään tai huomenna jatkuu.

Pitäkää mieli kirkkaana, sopeutukaa ja tutustukaa uusiin lajeihin ja liigoihin. Tsemppiä kaikille tämän poikkeustilan keskelle, jonain päivänä maailma palaa ennalleen!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.