Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen voittoon Bundesliigassa

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen nappasi lauantaina Bundesliigan kärkitaistelussa arvokkaan vierasvoiton Mönchengladbachista maalein 3-1.

Leverkusenin 20-vuotias saksalaishyökkääjä Kai Havertz aloitti maalinteon ottelun seitsemännellä minuutilla. Karim Bellarabi vapautti Havertzin linjan taakse, joka viimeisteli maalin tarkasti.

Ottelua oli pelattu toisella jaksolla 52 minuuttia, kun kotijoukkueen Marcus Thuram laukoi painavalla oikean jalan laukauksella pallon vasempaan alakulmaan ohi Hradeckyn.

Leverkusen otti johdon nopeasti takaisin, kun Bellarabi kaadettiin rangaistusalueella. Rangaistuspotkun laukoi Sommerin käsien kautta verkkoon illan toisellaan Kai Havertz.

Leverkusenin 3-1-osuma syntyi kymmenen minuuttia ennen loppua ja siitä vastasi Sven Bender.

Leverkusen on voitolla Bundesliigassa kolmantena.