KuPS jatkoon Eurooppa-liigassa!

Gamblers Eurooppa-liiga

Kuopion Palloseura voitti viikko sitten Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun upeasti kotonaan 2-0. Eilen keskiviikkona seura matkusti Valko-Venäjälle ja tänään se kohtasi toisessa ottelussa FC Vitebskin.

Kenttä oli kohtalaisen huonossa kunnossa ja ensimmäistä puoliaikaa hallitsi mielinmäärin kotijoukkue. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 27’ kun kotijoukkueen 37-vuotias veteraani Artem Stargorodsky pääsi viimeistelemään takatolpalta ohi kuopiolaispuolustuksen. KuPS:n herääminen nähtiin puoliajan lopussa ja isäntäjoukkue menetti ottelun lähes totaalisen hallinnan.

Toinen puoliaika lähti KuPS:n osalta todella hyvin alkuun. Tabi Manga pääsi antamaan vaarallisen vapaapotkun mutta pallo ei mennyt maaliin. Tämän jälkeen Ayarna keskitti pallon maalille ja Babacar Diallo teki todella tärkeän vierasmaalin. Ottelu oli lukemissa 1-1.

FC Vitebsk yritti tasoituksen jälkeen kaikkensa tehden vaihtoja ja muuttaen selkeästi pelitapaansa mutta se ei kuitenkaan riittänyt. KuPS eteni toiselle kierrokselle, jossa se kohtaa todennäköisesti superkovan Legia Warsovan mutta sen ottelun aika on myöhemmin.