Jyväskylän Seudun Pallo on voittanut Bandyliigassa pronssia

Mikkelin Kampparit ja Jyväskylän Seudun Pallo kohtasivat tänään Mikkelin Hännin kentällä Bandyliigan pronssiottelun merkeissä. Ottelu oli tiukka ja vähämaalinen.

JPS aloitti maalinteon, kun ottelua oli pelattu 21 minuuttia. Nikke Tuhkanen antoi syötön ja Renat Zigansin laukoi pikkupunaisen Kamppareiden verkkoon. Ensimmäisellä puoliajalla ei lisämaaleja nähty vaan JPS siirtyi tauolle 0-1 tilanteessa.

Toisella puoliajalla JPS jatkoi siitä mihin he ensimmäisellä puoliskolla jäivät. Ottelun 58:llä peliminuutilla Tuhkanen oli vuorostaan maalintekijä Jaakko Mannisen syötöstä. Vain neljä minuuttia myöhemmin JPS siirtyi jo 0-3 -johtoon Jasu Koljosen maalilla ja Tuhkanen toimi jälleen syöttäjänä.

Kampparit yritti vastata huutoon mutta kiri jäi vaan yhden maalin mittaiseksi. Aikalisä tuotti tulosta ja heti perään Eetu Karhunen teki maalin Ville Hämäläisen syötöstä. Kampparit pääsi vielä maalin päähän Iisakki Kaivolan maalilla.

Enempää mikkeliläiset eivät kyenneet kirimään ja lopputulos oli JPS:n hyväksi 3-2. Näin ollen bandykauden 2019-2020 pronssimitalit matkasivat Jyväskylään.