Jokerit kohtaa lauantain vierasottelussaan läntistä konferenssia johtavan TsSKA Moskovan

Henrik Haapala

Jokerit pelaa kahdeksaan päivään viisi ottelua alkaen tänään Moskovasta, jossa on läntisen konferenssin ykkönen TsSKA. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee useita muutoksia sitten tiistain Barys-pelin.

Jokerit hävisi Barysille kotonaan 1-4 tiistaina. Tappio oli viides kahdeksaan viime peliin ja pienen levon jälkeen joukkue haluaa kohentaa otteitaan nopeasti. Runkosarjaa on jäljellä 16 ottelua ja punakeltaiset ovat lännessä seitsemäntenä. Kotietuun eli neljättä sijaa neljä ottelua enemmän pelanneena hallussaan pitävään Dynamo Moskovaan on eroa kahdeksan pistettä.

Janis Kalnins jatkaa Jokereiden maalilla lauantain ottelussa. Kokoonpanoon paluun tekevät Tommi Kivistö ja Antti Pihlström. Sivussa ovat Anders Lindbäck, Jonathan Pudas, Jakub Krejčík, Saku Mäenalanen, Iiro Pakarinen, Peter Regin ja Aleksi Halme.

Jokerit ja TsSKA kohtaavat tänään neljännen kerran tämän kauden osalta. Molemmat ovat voittaneet kertaalleen varsinaisella peliajalla ja viimeisin keskinäinen kamppailu tammikuun alussa Moskovassa meni jatkoajalle, jossa TsSKA otti 5-4-voiton.

TsSKA on tehnyt runkosarjassa jälleen tasaisen tappavaa tulosta ja tulee tämän päivän otteluun kolmen pelin voittoputkessa. Läntisen konferenssin ykköstila pysyy todennäköisesti Moskovan jättiläisen hallussa runkosarjan loppuun asti, sillä eroa toisena tulevaan SKA:han on yhdeksän pistettä.

Iltapäivän ottelu alkaa klo 16.00 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano

19 Veli-Matti Savinainen – 21 Brian O’Neill (A) – 48 Henri Ikonen
33 Markus Hännikäinen – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
13 Julius Junttila – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
6 Jesse Joensuu (A) – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
3 Niklas Friman – 51 Alex Grant

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.