Hiihtotähdet kohtaavat Olympiastadionilla ensi vuonna

Hiihtotähdet kohtaavat Olympiastadionilla – Helsinki Ski Weeks yhdistää huippu-urheilun sekä tarjoaa hiihtämisen riemun kaikille keskellä kaupunkia

Vuonna 2021 tammikuun 26. päivänä vastikään remontoitu Helsingin Olympiastadion toimii maailmancuptasoisen maastohiihdon sprinttikilpailun näyttämönä. Suomen Hiihtoliiton kaupallisen yhtiön Nordic Ski Finlandin ja sen pääyhteistyökumppanina toimivan Helsingin kaupungin järjestämässä tapahtumassa hiihdetään kilpaa ja tarjotaan kuukauden ajaksi myös lähiliikuntapaikka hiihtomaineen keskelle vilkkainta kaupunkia.

Helsinki Ski Weeks, 25.1.-28.2.2021, käynnistyy todenteolla Stadion Sprint -tapahtumalla 26. tammikuuta. Sprinttirata rakentuu Olympiastadionille ja sen lähiympäristöön. Sprinttikisa ajoittuu kilpailukalenteriin sopivasti Salpausselän kisojen jälkeiselle tiistaille. Tällä mahdollistetaan kansainvälisten kilpailijoiden osallistuminen tapahtumaan tiiviin maailmancupkiertueen keskellä. Osallistujalista tulee olemaan täynnä maailman huippuja Suomen maastohiihtomaajoukkueen ykköstykit sekä tulevaisuuden tähdet mukaan lukien.

Krista Pärmäkoski odottaa jo innolla tapahtumaa, jolle on tilausta hiihtolajien kentällä.

”Tällaista tapahtumaa on toivottu jo pitkään ja hienoa, että nyt ei järjestetä vain kutsukisaa, vaan latu jää pääkaupunkilaisten käyttöön. Latu aktivoi varmasti kouluja ja yrityksiä järjestämään liikuntapäiviä! On ainutlaatuista päästä hiihtämään legendaariselle Olympiastadionille”, Pärmäkoski kommentoi tapahtumaa hyvillä mielin.

Tapahtuman televisioinnista Suomeen vastaa Yle. Mediakumppanin roolissa Yle välittää niin Stadion Sprint -tapahtuman suorana lähetyksenä kuin myös laajemmin tunnelmia ja sisältöjä Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuudesta.

Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy syksyllä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.