Helmarit kohtaavat tänään Espanjan

Naisten maajoukkue emännöi EM-karsinnassa Espanjaa

Maaotteluvuosi kotimaassa pelattavien maaotteluiden osalta päättyy tiistaina 27.10., kun Suomen naisten maajoukkue jatkaa EM-karsintojaan Helsingissä Espanjaa vastaan.

Suomi on voittanut karsintojen avauspeleissään Montenegron Turussa 1-0 ja Irlannin Dublinissa 2-0. Viime kesän MM-lopputurnauksessakin pelannut Espanja avaa karsinnat Helsingissä.

– Espanja on todella hyvä jalkapallojoukkue, heillä on paljon taitavia pelaajia. He ovat myös melko aggressiivisia puolustuksessa. Meidän pitää olla pelaamisessamme järkeviä. Emme saa antaa heille mitään liian helposti, päävalmentaja Andrée Jeglertz painottaa.

– Meidän pitää käyttää vahvuuksiamme. Pelin hallinta ei todennäköisesti ole suurinta osaa ajasta meillä. Meidän pitää hyväksyä se. Kun meillä on pallo, pitää meidän tietää mitä tehdä sillä. Uskon myös, että se on meille melko selvää.

Suomen joukkueessa saatetaan nähdä myös historian kirjojen havinaa. Katri Mattsson (o.s. Nokso-Koivisto) on pelannut 99 A-maaottelua. Mikäli hän juoksee kentälle tiistaina, on hän seitsemäs komean rajapyykin ylittänyt suomalaisnainen.

Ottelu Sonera Stadiumilla Helsingissä alkaa tiistaina 27.10. kello 18.00.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.