ENCEn vire ei hyytynyt karsinnoissa – lunasti paikkansa BLAST Showdown -turnaukseen

ENCEn Counter-Strike-joukkue jatkoi voittokulkuaan myöhään lauantaina, kun se pelasi turnauspaikasta BLAST Spring Showdowniin. 

Embed from Getty Images

Aleksi “allu” Jalli on ollut viime aikoina ENCEn tasaisin suorittaja. 

Suomalaisen ENCEn ja norjalaisen Apeksin kohtaaminen Elisa Invitational -karsinnoissa oli lopulta yhden joukkueen näytöstä, sillä ENCE vei ottelun nimiinsä karttavoitoin 2-0.

Apeks onnistui laittamaan kampoihin omassa karttavalinnassaan Nukessa, mutta Aleksi “allu” Jallin 34 tappoa käänsi ottelun lopulta suomalaisille. ENCEllä on ollut taannoin suuria vaikeuksia Nukessa, sillä joukkue on voittanut kartan vain kahdesti tämän vuoden aikana.

Toisena karttana pelattu Dust2 sai räväkän startin norjalaisten osalta, mutta poliiseina ENCE onnistui tukahduttamaan Apeksin hyökkäykset. Toinen puolisko meni ENCElle peräti 9-0 ja koko kartta lukemin 16-8.

Voitollaan ENCE lunasti karsintojen voiton ja samalla paikan kevään aikana pelattavaan BLAST Spring Showdown -turnaukseen. ENCE pelasi karsinnoissa ensimmäistä kertaa 18-vuotiaan superlupauksen Elias “Jamppi” Olkkosen kanssa, eikä hävinnyt ainuttakaan ottelua.

Karsinnoissa on jaossa vielä toinenkin paikka BLASTin turnaukseen. Siitä taistelevat sunnuntaina Heroic, Dignitas ja North.

Tällä hetkellä Showdown-vaiheessa paikkansa lunastaneita joukkueita ovat ENCE, Team Vitality, Astralis ja Ninjas in Pyjamas. Turnauksessa tulee olemaan yhteensä 10 joukkuetta, jotka pelaavat 325 000 dollarin palkintopotista sekä paikoista BLASTin kevätkauden finaaleihin.

BLAST Showdownin alkulohkojen ottelut pyörähtävät käyntiin toukokuun viimeisenä päivänä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.