Counter-Striken ykkösjoukkueessa myllerrystä – terveydelliset syyt pakottavat pelinjohtajan astumaan sivuun

Maailmanlistan kärjessä keikkuva Counter-Strike-joukkue Astralis tiedotti tiistaina, että joukkueen pelinsisäinen johtaja Lukas “gla1ve” Rossander jättäytyy kolmen kuukauden mittaiselle sairauslomalle.

Embed from Getty Images

Astraliksen tuorein vahvistus Jakob “JUGi” Hansen on Rossanderin korvaaja joukkueen aktiivisessa kokoonpanossa tulevissa turnauksissa.

23-vuotias Hansen suoritti debyyttinsä Astraliksessa heti tiistaina, kun DreamHack Masters Spring -turnaus pyörähti käyntiin. Astralis otti vakuuttavan 2-0 voiton Heroicia vastaan Hansenin pelatessa kaksi karttaa 0,92 ratingilla.

Sairauslomalle jäävä Rossander avasi päätöstään Twitter-tilillään.

– Minulla on ollut jo pitkään stressin ja burnoutin oireita. Joukkuekaverini ja organisaatio ovat tehneet kaiken mahdollisen auttaakseni minua, mutta olen lääkärini kanssa päättänyt, että tarvitsen tauon. Käytän nämä kolme kuukautta parantuakseni täysin ja sen jälkeen palaan takaisin joukkueeseen. Olen Astralikselle erittäin kiitollinen ymmärryksestä.

Astralis on kevään aikana täydentänyt rosteriaan JUGin lisäksi myös Patrick “es3tag” Hansenilla. Tuoreilla lisäyksillä Astralis pyrkii antamaan runkopelaajilleen enemmän lepoaikaa.

Tiedotteesta ei vielä selvinnyt, kuka tulee ottamaan ohjat Astraliksen pelinjohtajana tulevissa otteluissa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.