Annimari Korte juoksi loistavan ajan ”Uusi alku”-kisoissa

Annimari Korte aloitti loistavasti kautensa sunnuntaina Lahden ”Uusi Alku” -kilpailuissa. Korte kellotti toisessa juoksussa hurjan ajan 12,84.

Naiset juoksivat kahdesti saman aitamatkan. Ensimmäisellä juoksullaan Korte kellotti ajan 13,03.

Korteen toinen juoksu oli hyvin ehjä. Ennen matkaa Korte tavoitteli 13 sekunnin alitusta. Se myös onnistui.

Korte jäi vain 12 sadasosaa viime kesän Suomen ennätyksestään 12,72.

Naisten toiseksi parhaimman ajan tykitti Anni Siirtola, joka kellotti ensimmäisellä noteerauksellaan oman henkilökohtaisen ennätyksensä 13,57.

Topi Raitanen sen sijaan antoi kovan näytteen kunnostaan miesten 3000 metrin juoksussa. Raitanen juoksi 3000 metriä aikaan 7.52,89 ja voitti kisan ylivoimaisesti.

Aika oli todella kova, sillä se jäi vain seitsemän sadasosaa Raitasen omasta ennätyksestä.

Raitanen voitti seuraavaksi tulleen Samu Mikkosen yli 20:lla sekunnilla.

400 metrin aitajuoksun Suomen ennätysmies Oskari Mörö rikkoi 200 metrin aitajuoksun SE:n. Mörö paransi Kai Kyllösen 33 vuotta vanhaa aiempaa ennätystä sekunnin sadasosan tulokseen 23,24.