Jokerit murskasi Pietarin SKA:n!

Helsingin Jokerit esitti huiman toisen erän Pietarin SKA:ta vastaan. Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta kahden erän jälkeen tauolle lähdettiin tilanteesta 5-0. SKA oli kuin haamu jäällä ja pietarilaisryhmä ei erottunut jäällä millään osa-alueella.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Peter Regin teki toisessa erässä pisteet 2+1. Lisäksi maalit tekivät myös Mikko Lehtonen, Brian O’Neill ja Steve Moses. Tulituksen lomassa SKA vaihtoi maalivahdiksi Magnus Hellbergin.

Kolmannessa erässä Jokerit jatkoi maalirumbaa ja Steve Moses iski loppulukemiksi jo 6-0. Ottelun lopun Jokerit sai pelata ylivoimalla mutta lisämaaleja ei nähty.

Jokereiden maalilla nollapelin pelannut Janins Kalnins torjui 19 laukausta. Jokereiden pisteputki on nyt jo 11 ottelun mittainen.