seekNplace

Tämä aihe sisältää 42 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Totoro 3 vuotta, 7 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #2257

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Morjes! Oikeastaan keskityn itse täysin pelkkään NHL-seurantaan. Yritän pelkästään jo itseni takia kirjoittaa valitsemistani kohteista jonkun verran, se kasvattaa huomattavasti omaa osumisprosenttiani. En niinkään pysty työaikojen takia keskittymään muihin lajeihin tai liigoihin tarkemmin, mutta änärissä kyllä tuntuu onnistumisia viime vuoteen verrattuna tulevan jonkun verran, varsinkin tämän kunnon spekuloinnin kautta. Joskus mennään pelkän tunnon pohjalta, mutta taivaan ihmeet harvemmin sitä rahaa pitkällä juoksulla tuovat, joten ennakkoon kunnon syventyminen ennakkoihin ja spekseihin tuo rahavirtaakin enemmän kotio päin.  :mail: :bye:

   

  Tällä hetkellä tipsit napsunut; 

  Osuneet kohteet: 5

  Tipsatut: 7

   

   

   

 • #2258

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Chicago Blackhawks – Vancouver Canucks

  Vancouver pelannut melko tasapaksua kautta, kun taas chicago on alisuorittanut hetken ajan melko suuresti ja vienyt mun rahat. Näiden keskenäiset kohtaamisetkin menee tasasta viivaa. Kotonaan chicago pelannut 4/5 tasan, josta kerran tällä kaudella. Kanukeilta kumminkin bonino tällä tietoo vielä pois kokoonpanosta. Ml chicagolle (1.54) ei kuitenkaan tarjoa pienellä panostuksella tarpeeksi jännitystä, joten luottavaisin mielin lyön suorana 1.87:n kertoimella.

  San Jose Sharks – Washington Capitals

  Yksi aikaisempi kohtaaminen kaudelta, jonka hose hoisi kotiin rankkareilla. Capitalssilla viimeisin peli takana 08. päivä, kun taas hose on saman ajan sisällä ottanut kaksi kertaa kuokkaan huolella KOTONA. Wingels palasi viimeisimpään peliin kokoonpanoon, muttei taida hosea tänään pelastaa vääjäämättömältä. Kertoimet pyörivät korkealla, mutta over (5.5) on melko kaukaa haettua siitä huolimatta, että hose on pelannut isomaalia otteluita, koska taas capitals pelannut vähämaalisemmin ja kerroinkin huitelee samoilla tienoilla kun capsin voitto. (2.08) Kuitenkin varmistelen viimepelin pelossa ml.

   

  @Nordicbet

  </div>

 • #2270

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Loistokasta settiä, lisää vaan   :good:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #2286

  Saapasmono
  Osallistuja
  • Aiheet: 2
  • Vastaukset: 15

  Sama vika tuon Chicagon kanssa. Rahat on menny kankkulan kaivoon, kun ei meinaa paikoista saada sisään. Toki voidaan miettiä että minkä takia toi ylihintainen Crawford pelaa, kun ei voittoja irtoa, vaikka joukkue tekee sen neljä maalia. Oliskohan aika treidaa pois ja vapauttaa tilaa palkkakattoon? 6M vuodessa tuo mieleen Christobal Huetin.

 • #2323

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Oon kanssa miettinyt suuresti, koska toi chicago meinaa ruveta voittamaan? En kuitenkaan usko niiden isoista peleistä pois missään tapauksessa jäävän. En oo kun muutamaan kertaan päässyt lähiaikoina katsomaan niiden peliä, eikä se kovin huonolta silloin näyttänyt. Eikä sillä nipulla pitäisikään! Mutta joku siellä nyt kalvaa, kun ei edes kotona tunnu voittoja irtoovan.

  Pittsburgh varsinkin kotona tällä hetkellä vaikuttaa oivalta kohteelta lyödä. Niiden tappiot alkoivat loppumaan, kun saatiin Malkin ja Comeau takaisin rosteriin. Comeau todella pirteä ja taitava. Ahkeroi paljon ja saa sen kautta tulosta, kuten heti eilenkin. Kovia joukkueita vastaan on mielestäni todella tärkeää, että pelaajista löytävät homman ytimen muutkin kuin 71 ja 87, koska vastustajan vartioidessa kovaa heidät, kääntyy peli hyvin pian vastustajalle. Tosin täytyy yrittää pitää järki päässä, ettei fanitus sotke realistisia spektejä peleistä.  :wacko:

   

  Kiitos Är-pee!

 • #2340

  Nimetön
  • Aiheet: 16
  • Vastaukset: 54

  Onkohan Pinguilla kuka maalissa, veikkaan et overiksi menisi.  :unsure:

  • #2382

   Totoro
   Osallistuja
   • Aiheet: 1
   • Vastaukset: 29

   Solame en tosiaan ehtinyt ees vilkaista  B-)  Mutta nyt kun pingujen rosteri kunnossa niin kaatuu näköjää jokainen seinä. Onko hienompaa ku primetime kiekkoo Sunnuntaina, kun ottavan yhtee chicagon kans !! :yahoo:

 • #2381

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Petskule! Kerennyt ollenkaan laittamaan tänään töiltä yön kierroksesta mitään. Lätkäsin lapun silti kiireessä menemään.

  Blues ML 2.01

  Pittsburgh ML 1.75

  Nashville 1.90

  Montreal  1. 70

  Rangers 2.33

  Melkosen hakuammuntaa, varsinkin kun neljä ekaa kohdetta yhessä ja rangers ainoostaan sinkkuna, mutta aina on toivoo!  :heart:

   

 • #2473

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  14.2

  Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers;

  Kaudella kolme aikaisempaa kohtaamista, joista CBJ on kerännyt vaivoin 2 voittoa. Philadelphian kausi ollut melko odotettu, ainakin omalla kohdalla. Heidän pelejään on melko vaikea pahemmin ennakoida, kun täräyttävät yhteen peliin yhden maalin ja seuraavaan seitsemän. CBJ:n kausi taas melko putkipainotteista niin häviöiden kuin voittojenkin osalta. Näistä kahdesta silti kovemmaksi arvioisin columbuksen, vaikka flyers omaa muutaman yksilön, jotka ovat way ahead muita. CBJ:n tasainen suorittaminen yhdistyy usein maalikarkeloihin molemmissa päissä. Kohtaamisista ja kuntopuntareista turha puhua, kun molemmilla taukoa alla ja kaikki pelit olleet tasaisia ja suht iso maalisia.

  CBJ @ ML  1.78

  Over 5.5 @ 1.98

   

  Chicago Blackhawks – New Jersey Devils;

  EI sen enempää ihmetellä. Chicago vie rahat kerta toisensa jälkeen, mutta olisi silkkaa hulluutta silti asettaa NJD voittoon tähän peliin. Isomaalisia olleet viimeiset ottelut, mutta maalinteko vaikeudet chicagossa ovat olleet suurta, joten overia en tähän lähde missään tapauksessa pelaamaan.

  Chicago @ 1.65 (Tämä kannattaa kertoimen puolesta jättää pelaamatta ML)

   

  Dallas Stars – Florida Panthers

  Dallasin kotiotteluissa keskiarvo 6.5 maalia / ottelu, kun taas vastaavasti Panthers vieraissa 5.3/ottelu. Panthers on parantanut hurjasti peliään, mutta tuskin tulee pysymään Dallasin mukana maalinteossa tänään. Maalilla Lehtonen ja Montoya. Floridalla myös back-to-back pelit, jotka varmasti vaikeuttavat menossa mukana pysymistä vilkkaiden energiarikkaiden jannujen kanssa.

  Dallas Stars @ 1.80

  Arizona Coyotes – San Jose Sharks;

   

  Arizonalla ongelmien päättymiselle ei näy loppua. Yksinkertaisesti voittaminen ja pelissä mukana pysyminen tuntuu todella vaikealta, lukuunottamatta muutaman yksilön onnistumisia lähes joka pelissä. San Jose taas esittää erittäin vahvaa pelaamista, agressiivista hyökkäyspeliä ja tusinoittain maalintekotaitoa ja onnistumisia. Ehdottomasti kovan luokan joukkue ainakin tällä hetkellä. Usein vaan tippuu jostain syystä pelin loppu puolella vähän kelkasta? Miksi? Silti Arizonan kotihäviöt 5/5 ja San Josen 2/2 tämänkauden vieraskohtaamis voittoa. Mutta San Josen sulamisen varalta laitetaan…

  San Jose Sharks @ ML 1.65 (Joka on todella epäreilun huono kerroin vierasjoukkueelle, sijoituksista huolimatta)

   

  Kertoimet ; @Nordicbet

 • #2579

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Florida Panthers – St. Louis Blues

  Blues hoisi edellisen ja ensimmäisen joukkuiden välisen kamppailun  kotona 4-2 lukemin, kuitenkaan tulikuuman bluessin rinnalla ei jää florida itsestäänselvyydeksi, koska pantterit ovat viimeaikoina pelanneet vakuuttavasti ja osoittaneet taidon taistella voitosta joukkuetta kun joukkuetta vastaan. Siitä kertoo heidän 18-1 7-19 tilastonsa, kuitenkin varjopuolena tasapelejen päättyessä vastustajille 6-11.  Maaleja pantterit eivät ole onnistuneet paljoa väsäämään bluessin rinnalla 176-134. Molemmilla lepoa alla riittävästi hyvään ja energiseen kamppailuun. Luongo vakuuttanut ettei anna mitään ilmaiseksi ja voiton eteen saa vastustaja tehdä lujasti töitä, kun taas bluesin ykkösmaalivahtia on vaikea nähdä. Blues taas jatkaa pörheltämistään huippupelaajien ja ketjujen varassa, kuten odottaa saattoikin. Silti näiden kahden välillä vallitsee vissi ero maalinteossa, joka ratkaisee ottelun.

  St.Louis Blues @ ML 1.60 

   

  San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning

  San Jose ottanut kotona 5/5 näiden keskinäisistä kohtaamisista jo vuosien ajan, mutta tähän ei ole luottaminen, edes siinä valossa, että tampa on hävinnyt 4/5 viimeisimmästä ottelusta vieraissa. Kuitenkin Tampa on liekeissä ja johtavat liigaa maalien määrällään, joka kulminoituu isomaalisiin otteluihin ja sijoitus taulukossakin näyttää hyvältä. San Jose on kuitenkin viimeiseen viiteen otteluun päästänyt keskiarvolta 3 maalia/ottelu, joista yhdessä vain yhden, joka tarkoittaa melko suuria maalimääriä selän taakse viimeisimmissä. Kaiken järjen mukaan ottaa San Jose kotonaan voiton tästä nipusta, olisi suoranainen ihme jos se ei vaatisi vähintään 4 maalia Bishopin selän taakse.

   

   Over 5.5 @ 1.83

   

  Anaheim Ducks – Washington Capitals

  Joukkueet kohdanneet kerran kaudella, jossa peli päättyi 3-2 Capsien hyväksi. Tänään hyvät ennakkoasetelmat antavat Anaheimin kotivoittoisuus, jossa se on onnistunut keräämään voittoja 4/5. Washington hallinnut kohtaamisia isolla kädellä, mutta taaskaan ei sitä kannata turhaan miettiä, kun tämän kauden tilastot ovat asia erikseen. Capitals on vahva hyökkäyspäässä, josta vastaa kova nippu ja eräs yksilö aiheuttaen paljon tuhoa, ylivoimalla erityisesti. Anaheim osaa tämän puolen myös erittäin hyvin. 2,9 maalia kotona/per peli on hyvä saldo. Maalilla vastaavat tänään John Gibson ja Justin Peters, jotka mielestäni pönkittävät mahdollisuuksia isomaaliseen otteluun entistä enemmän.  Tähän kohteeseen valitsenkin 2 täysin toimivaa vaihtoehtoa.

   

  Anaheim Ducks @ 2.02

  Over 5.5 @ 2.15

   

  Kertoimet; @Nordicbet

 • #2722

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Vancouver Canucks – Minnesota Wild

  Minnesota on voittanut tällä kaudella kanukit niin kotona kuin vieraissakin. Vieläpä kahden maalin erolla kumpainenkin. Molemmissa otteluissa jäähyjä on sadellut keskiarvolta isosti, joka on taas nostanut menoa, tilanteiden määrää ja intensiteettiä juuri sen verran mukavasti, että pelit ovat päättyneet isomaalisiin lukemiin. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin kriittisellä viivalla kamppaillessaan saadakseen paikan keväälle. Joukkueet kohtasivat vain viikko sitten viimeksi Minnesotassa, joka varmasti saa valmentajat tekemään ratkaisuja viime pelin osalta runsaalla kädellä. Bonino edelleen sivussa, mutta vancouver pelannut melko hyvin ilmankin. Minnesotan kuntopuntari on kova, se on todella hyvä. kahdeksan voittoa yhdeksästä pelistä. Minnesota ei anna mitään tällä hetkellä ilmaiseksi. Ja tämä yksi häviö oli vielä jatkoajan puitteissa. Peli on vaikea, koska Vancouver on myös kotona viimeiset kaksi ottelua antanut huolella kuokkaan tehden viisi maalia kumpaisessakin niin Pittsburghille kuin Bostonille, joten tämänhetkinen kotietu takaa hyvän taiston. Kuitenkin molempien kuntopuntarit aiheuttavat varmasti myös valmentajan muistutuksen puolustuksesta erityisen tarkkaavaisesti, jonka takia tähän en lähde 1×2:sta missään tapauksessa lyömään. OLIN aikeissa lyödä under 5.5, mutta en tiedä millä järjellä bookkerin kerroin tälle on 1.48?? Joten joudun muuttamaan taktiikkaa. Vancouver tehnyt kaikissa 5:ssä viimeisimmässä ottelussa ensimmäisessä erässä maalin.

  Kotijoukkueen maali 1. erässä @ 1.71  

   

   

  Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning

  Tähän muutama avainsana. Kings 3 perättäistä voittoa kotona. LAK:n pakko alkaa pikkuhiljaa pelaamaan, jottei kevät valu sormien välistä, koska riittämättömyydestä ei jää kiinni. Tampa pelasi eilen vieraissa sharksia vastaan. Tampalla tuore maalivahti luukulla. Kings hoitanut kauden aiemman kohtaamisen. Viimeisin tasapeli 2009.

   

  Los Angeles Kings @ 1.95

   

   

   

   

 • #2753

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Notetoself; Älä ikinä muuta vetoasi pienen kertoimen takia, vaan mieluummin jätä kohde pelaamatta.  :scratch:

 • #2899

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

   Ottawa Senators – Montreal Canadiens

  Yksi iso pointti pelissä tulee olemaan maalivahdit. Hammond ja Tokarski, jotka molemmat ovat varmistettu illan kokoonpanoon. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo 4 kertaa, joista 3/4  on kääntynyt Ottawalle. Ottelut ovat olleet isomaalisia ja uskoisin, että tällä kertaakin asia pysyy sellaisena. Molempien pelaaminen ollut melko ailahtelevaa ja vaikealukuista, joten pelistä selvää voittajaa en näe. Kuitenkin molempien maalivahtien keskiarvo päästettyjen maalien osalta on yli 3.5, joka varmasti lepopäivän jälkeen antaa mahdollisuuden tuikkia kiekkoa reppuun molemmin puolin.

  Myös kerroin isolle maalimäärälle, on mielestäni vähintäänkin kohtuullinen

  Over 5.5 @ 2.30

   

  Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings

  Joukkueet kohdanneet 3 kertaa tällä kaudella, josta detroit on päässyt rokottamaan kaksi kertaa. Tosin tähän ei voi tietoa perustaa, koska voitot on otettu kotimaalla, kun taas yhden kohtaamisen voittanut chicago voitti myös kotona. Chicago on myös viime peleissä parantanut otteitaan, kun Detroit taas vastaavasti huonontanut. Otteluissa ei juurikaan ole maalijuhlia ollut. Chicago pelasi viimeksi 15. päivä, joten varmasti kova halu jo päästä kaikilla takaisin kaukaloon ja vieläpä kotikentille, mutta myös Detroitilla on lepoa alla päivän verran. Chicago on voittanut viimeiset 2 peliään, kun taas Detroit hävinnyt 3. Kuitenkin kyse on kovista joukkueista, eikä voitto kädenojennuksella tule, mutta silti parempi ja energisempi voittaa tänään.

  Chicago Blackhawks @ 1.97 (ML kerroin 1.54 ei imartele ja Datsyuk,Nyquist pelaavat pois varman chicagon ML voiton) 

   

  Colorado Avalanche – Los Angeles Kings

  Molemmat joukkueet hyvässä viereessä, mutta vääjäämättä Kings porheltaa kerrosta ylempänä tässä vastakkainasettelussa. Kings voittanut 5/5, joista kolme viimeistä kotona ja sitä edelliset kaksi vieraissa. Vastakkaiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia, mutta aivan alkukauden kamppailut eivät varmasti ole antaneet oikeaa kuvaa joukkueista tällä saralla. Kuitenkin vahvempi voittaa tänään ja maalivahtipelin sekä rosterin huomioon ottaen tänään on voittaja varsinaisella peliajalla.

  Los Angeles Kings @ 2.20 

   

  Edmonton oilers – Boston Bruins 

  Edmonton pelaa peliä, joka odotettavissa on ollut. Boston taas ei. 4 perättäistä häviötä ei ennustele hyvää joukkueelle, jolta kuitenkin odotetaan paljon. Kuitenkin näitä kahta on vaikea verrata, koska Edmontonissa ei pelaa puolustus tipan vertaa. Kun taas Bostonissa materiaalia on vankan ja fyysisen puolustamisen lisäksi myös paljon hyökkäysvoimaa. Boston voittanut edelliset kauden kohtaamiset ja nyt on oiva paikka katkaista häviöputki, kun taas Edmontonille häviö on yksi lisää muiden joukkoon.

  Boston Bruins @ 1.76 

 • #3144

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Morjesta! Nyt on hieman ollut breikkiä tipseissä, koska epävarmuus on loistanut huolella ja en ole jaksanut keskittyä tekemiseen ollenkaan, vaan oon lätkytelly niin sanotusti ihan sokkona menemään ja se näkyy saldossa. Kuitenkin nyt ajattelin petrata ja lopettaa sarastavan tappiollisuuden ennen alkuaan. Eli käydääs yön änäreiden kimppuun… (tosiaan tuo Washington ML ja over 5.5 tiputti leuan alkuillan myötä) 

   

  Pittsburgh Penguins – Florida Panthers 

  Kaksi kohtaamista kaudella josta molemmat joukkueet voittaneet kotona. Kuitenkin Panthersin parannus on ollut selkeää alkukaudesta katsoen, joten pelkästään tähän ei ole luottaminen. Pittsburgh alisuorittaa rajusti ja homman himaan hoitaminen on ollut todella hankalaa. Karmeat tilastot puhuvat vielä enemmän puolestaan. Kaikesta huolimatta Pittsburgh kotijoukkueena on tasollaan pelatessaan yksi liigan vaikeimmista kotijoukkueista, vaikka taannoin näin ei ole ollut. 7/10 ottelusta kotiperällä on hävitty, mutta vieraissa samainen tilasto näyttää 5/10 hävittyä, joten ei varmasti ole tällä hetkellä näihin tilastoihi katsominen. Tuskinpa se vieraissa sen helpompaa on ollut. Maalissa vahvistetusti pelaavat Montoya ja Fleury, josta Fleury vie kyllä voiton joka ikisessä sarakkeessa. Kuntopuntareissa Pittsburgh on Floridaa vastaan vahvoilla. Florida ei tässä ottelussa upota kolmea maalia enempää, tuskinpa edes sitä. Molemmat kamppailevat tärkeistä sijoituksista ja Floridalla on varmasti enemmän kuin paljon halua selvitä keväälle asti. Kuitenkin olisi maalivahtipelaamisen yhdistettynä maalintekoon suuri vääryys pelata Floridaa, joka tuskin tulee pidättelemään taitavaa hyökkäyskalustoa.

  Pittsburgh Penguins @ 1.76

   

  Minnesota Wild – Dallas Stars 

  Joukkueet kohdanneet jo neljä kertaa tällä kaudella, josta minnesota voittanut kaksi varsinaisella ja yhden tasapelin myötä. Dallas murskasi minnesotan viimeksi 7-1, mutta tämä ei kerro todellista tilannetta. Ottelussa intensiteetti oli hieman turhankin korkealla ja tappeluiden ja lukuisien jäähyjen myötä Wildin pelaaminen antoi taululle liian paljon. Kuitenkin Wild on viimeaikoina pelannut loistavaa peliä, joka on nostanut joukkueen mukaan playoff-kamppailuun. Wildin dominointi kotona on ollut tuhoisaa. Viisi suoraa voittoa 17:7 maalisuhteella puhuvat puolestaan, kun dallasin vieras saldo 15:13 ei ole myöskään huonoimmasta päästä, mutta ei pärjää Wildille. Dallas pelasi jatkoajalle eilen Detroittia vastaan poistuen vain pisteen turvin. Pelissä pölisi 12 kertaa varsinaisella, joten hyökkäyspäässä on tarvinnut melko tiuhaan olla menossa. Tänään levolla ollut Minnesota tulee pistämään kovan palan purtavaksi Dallasille. Koivulle kaksi syöttöä ja yksi maali, Kiitos.

  Minnesota Wild @ 1.85 

   

  New York Rangers – Columbus Blue Jackets 

  Columbuksen viides vieraspeli putkeen , jonka jälkeen edessä kahden päivän lepo ja kotiutuminen kiertueelta. Katseet varmasti jo kotiin pääsemisessä. Rangers taas kävi hakemaan leikkikenttä voiton Buffalosta. Rangers on tulikuuma. Columbus pelasi eilen, kun taas Rangers lepäsi, joka varmasti vaikuttaa jo valmiiksi materiaalieron lisäksi tulokseen. Siitäkin huolimatta, että Rangers on voittanut kaikki viimeaikaiset pelinsä vieraissa ja kotona ottanut kuokkaan, on tänään varmasti Columbuksella kova työ edessä. Kuitenkin on huomioitava Rangersin maalilla Talbot, joka valitettavasti tekee voittamisesta hankalaa ottamalla yhden jokaista tehtyä maalia kohden taakseen. Tästä johtuu isomaaliset ottelut. Tästä kertoo parhaiten tilastot 5-1-2. Silti maaleja keskiarvolta selän takana yli 3/per ottelu. Rangersin maalintekoa tuskin tänään estetään, ainakaan tarpeeksi hyvin.

  New York Rangers @ 1.72

   

  Kyseisten pelien kertoimet ovat melko pienet todennäköisyyteen verrattuna, että tripla iskisi kiinni. Kuitenkaan ei näihin kohteisiin varmisteluja luultavasti tulla kaipaamaan. Kotona voitetaan tänään paljon.  :good:

   

   

 • #3145

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Miten meni, en oo ehtinyt katsomaan tuloksia :)?


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #3175

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  No hyvältä näytti, kun rangers johti 3-0, mutta Columbus tykitti vielä sitten tasoihin  :scratch:  Pittsburgh kyllä hoisi homman 5-1 ja Minnesota 6-2. Täytyy varmaan taas palata triploista tupliin, kun vaikuttaa nyt niin hankalalta saada se kolmas kiinni.  ;-)

 • #3176

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Uutta suoleen vaan :good:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #3282

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Anteeksi kapeat ja vajaat speksit peleistä, mutta töissä ei nyt kerkeä paremmin pureutumaan tekstin muodossa.

  Tässä nopeat mietteet yön peleistä;

   

  New York Islanders – Arizona Coyotes

  Arizona pelasi eilen Devilsiä vastaan ja jäi nollille, kun taas Islanders hävisi toissapäivänä Vancouverille jäämällä myös nollille, joka oli yllätys, koska joukkue on painanut melko huolella maaleja viimeisissä otteluissaan. Nyt kuitenkin Arizona on varmasti ulkona playoffeista ja Islanders nousisi voitolla sarjataulukon kärkeen, eikä tässä vaiheessa kautta enään motivaation puutetta saisi olla. Uskon, että maalinteko halua löytyy molemmilta nollien jälkeen, mutta en silti usko tästä isomaalista ottelua tulevan. Okposo edelleen sivussa, mutta se ei ole menoa näyttänyt hidastavan. Tämä ottelu kuitenkin materiaalien valossa jää ehdoitta Arizona jalkoihin ja vielä toinen peli putkeen ja matka toiseen konferenssiin saa varmasti eron näkymään taululla.

   

  New York Islanders 

   

  New York Rangers – Calgary Flames

  Talbot ja Rämö aloittavat maaleilla, joka antaa hyvän sauman lyödä pelistä isomaalinen myös pelkästään edellisten otteluiden valossa. Aktiivisesti pelaavat joukkueet saavat varmasti maaleja aikaan, varsinkin kun talbot ei todellakaan saa mitään kiinni. Rämökään ei ole kovin vakuuttavasti silmiini pelannut.

   

  Over 5.5 

   

  Los Angeles Kings – Detroit Red Wings 

  Kings jatkaa täydellisen kovassa iskussa seitsemän ottelun voittoputkessaan. Kings pääsee myös pelaamaan kotiperällään väsynyttä Detroittia vastaan todella myöhäisillan pelissä, jotka pelasivat eilen rankkareille asti Anaheimia vastaan. Ottelussa tuskin tullaan näkemään maaliryöppyä, mutta tänään ei Kingsin putki katkea. Detroit peluuttaa myös kakkosvahtiaan, joka tuskin tulee jokaista kiinni nappaamaan. Tämä peli on melko selvä.

  Los Angeles Kings

 • #3283

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Ehdin juuri ja juuri Kingsiin mukaan, let’s katotaan  :good:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #3289

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Ei ollu maalijuhlat  :scratch: Kiitos Kingsistä, se oli lapulla!

   


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #3318

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Tilannekatsaus;

  Tämän hetkinen plus saldo Helmikuulta jäi n. 750 euroa plussan puolelle, joten takana melko hyvä kuukausi. Toivottavasti sama meininki jatkuu myös tulevalla kuulla. Viimeisimmät tipsaukset ovat tiputtaneet hieman marginaalia, joten melko yllättävää, että plussalla ollaan vielä noinkin ronskisti.  :good:

  Eilen Nordicbet kyykkäsi enkä saanut omia tipsauksiani laitettua sisään ollenkaa ja töiden takia en kerennyt niitä asettamaan, mutta tämmöinen natsas silti sitten.  :yes:

   

  Attachments:
 • #3321

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Loistavaa, hyvä saldo  :yes:  Lisää vaan  :good:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #3335

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  New Jersey Devils – Calgary Flames 

  Kauden toinen kohtaaminen. Ensimmäinen pelattiin Calgaryn kotona Marraskuussa, jossa Calgary haki 5-4 voiton rankkareilla. En ole tarkkaan tätä tilastoa tutkinut, mutta monissa Devilsin peleissä olen huomannut joukkueen voittavan ensimmäisen erän. Katsoin 10 viimeisintä ottelua, josta devils on peräti YHDEKSÄSSÄ tehnyt ensimmäisessä erässä maalin. Se on melko kova saldo. Ties kuinka paljon näitä löytyisi esim 30:stä pelistä? Pelistä tuskin on Schneiderin ja Rämön viime kamppailujen osalta kovin isomaalinen, varsinkin Devilssin puolustuspää pelaaminen on ollut vahvaa. Kotisaldo näyttää vain 64 päästettyä maalia, johon on kyennyt kotona ainoastaan sarjakärki Nashville, Carolina ja Tampa Bay. Joten tämä saldo ei joukkueen sijoituksen huomioon ottaen ole huono ollenkaan. Kuitenkaan joukkue ei myöskään maalien teolla ole päässyt juhlimaan ja ovat Top 5 vähiten maaleja tehneistä.

  Kotijoukkueen maali 1. erässä @ 1.73

   

   

   

  Attachments:
 • #3401

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Los Angeles Kings – Ottawa Senators

  Kingsistä on jo useaan otteeseen mainittukkin, tarkalleen ottaen 8 kertaa, että ne ovat liekeissä. Ottawa on osoittanut hyviä viboja viimeisimmissä kohtaamisissa. viimeiset neljä voittoa viidestä todistavat tämän. Eilen tosin ottawa voitti todella laiskan Anaheimin tämän kotona, mutta tässä ei todellakaan ollut kyse kovasta taistosta, kun anaheim konttasi kentällä 60min.

  Maalilla pelaavat luultavasti Quick ja Hammond, joka tekee pelistä kysymysmerkin. Tämäkin tulikuuma nippu pysähtyy mikäli maaleja ei synny. Ja jos joku tämän junan pysäyttää on se juurikin Hammond. Kolme peliä, 96,7% torjuntaprosentti, ja 1.00 taakse päästettyjä/per peli. Kuitenkaan ikuisuutta tämä tilasto ei tule pitämään, varsinkin kun pelataan vieraassa konferenssissä toinen vieraspeli perättäisenä päivänä. Quick pelannut myös tajuttoman hyvin kuuman joukkueen pulkassa. Kahdeksaan peliin 1.63 tehtyä maalia/ottelu ja torjuntaprosentti huimat 94%.

  Los Angeles Kings @ 1.71

   

   

 • #3431

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks

  Chicagolla Kane ulkona seuraavat 12 vko, mutta Teräväinen osoitti heti viime pelissä paikkaavansa parhaansa mukaan nämä ISOT saappaat.  :good: Kuitenkin Tampa on kotona vastannut Chicagolle voittoisasti kotiperällä, tosin vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Kanen puuttuminen varmasti vaikuttaa, mutta joukkue ei tämän pelaajan varassa heilu. Kun pisteitä täytyy tahkoa, on Chicagolla lähes liigan kovin nippu. Tampan kotisaldo maalien määrässä menee yli 5.5 maalimäärällä 4/5, johon luultavasti Chicago vastaa tänään varmasti tehokkaasti.

  Tampa Bay Lightning ML 

   

  New Jersey Devils – Boston Bruins

  Molempien joukkuiden pelit menneet melko vähämaalisina pitkin kautta. Raskin ja Schneiderin myötä hommaan tuskin on tarpeen muutosta tulla, varsinkaan Devilssin kotona. Boston tuskailee peli toisensa jälkeen ja Devils puolustaa loistavasti. Boston luultavasti kuitenkin on odotetumpi voittaja tästä kaksikosta, mutta luotto heihin on nollassa.

  Vierasvoitto ja alle 5.5 maalia 

   

  Carolina Hurricanes – Washington Capitals 

  Carolina voittaa,häviää,voittaa,häviää jne… Joukkuetta ollut todella vaikea veikata. Useimmat kamppailut vähämaalisia, kunnes päräyttävät ei 5,6,7 vaan 10 maalia otteluun?!!? Täysi hulluus veikata joukkeen puolesta mitenkään järkevästi. Kuitenkin tänään aion uskaltautua siihen koskemaan, koska Washington on kaudella pelannut erittäin vahvasti ja Ovechkin&Backstrom ovat olleet tehokkaita. Kamppailut ovat kääntyneet Washingtonille neljä viimeisintä kertaa ja kahden häviön jälkeen Caps on varmasti kovasti halukas ottamaan voiton myös tällä kertaa.

   

  Washington Capitals

   

   

 • #3738

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Sori fellas, nyt on ollut muutaman päivän tauko. Jatkuu varmaan vklp:na vasta, kun ei yksinkertaisesti nyt kannata lyödä mitään, kun tuntuu, että kaikki pelit menee ihan mönkään näin playoffien alla. Täytyy yrittää jos tasaantuis viikon aikana hieman tuo meno tuolla. Ei yksinkertaisesti uskalla lyödä mitään kun kaikki kosahtaa johonkin sata varmoihin peleihin.   :unsure:

 • #3752

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Tauko on joskus paikallaan, no hätä  :good:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #3779

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Oot enemmän kuin oikeessa. Tulee mieli taas virkeemmäks =)

 • #4058

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Jos hiukan antaisin omaa näkemystä liigan playoffeista:

  Kärpät – Saipa

  En edes raaski kirjoittaa monisanaisesti Saipasta, koska fatka on että Kärpät tulee tämän ottelusarjan viemään antaen korkeintaan 2 voittoa Saipalle. Tuskinpa sitäkään. Kärppien kivikova ja tulinen rosteri tulee kyllä niittaamaan tämän tasapaksun suorittajan nopeasti (Anteeksi faneille). EN MISSÄÄN TAPAUKSESSA halua Kärppien voittavan tai Saipan häviävän, mutta speksit eivät paljon valinnanvaraa anna. Kärpät ovat kokeneet saman vuosi toisensa jälkeen ja tietävät, ettei tavoite ole voittaa ainoastaan tämä kierros. Saipa taas luultavasti lähtee puskemaan päälle kuin tuulimylly alkuun, mutta tämä valitettavasti alkaa ratkaisevissa peleissä katoamaan turhautumiseen ja vastustajan luottamukseen omaan pelaamiseen.

  Kärpät jatkoon.

   

  Tappara – IFK

  Aloittavan kotijoukkueen kannattajana, olisin luultavasti puolueellinen joka tapauksessa, mutta realistisesta näkökulmasta tuskin edes tarvitsee. IFK on hyvä, isoihin tekoihin kykenevä joukkue ja pystyy koviin suorituksiin, mutta valitettavasti suuri osa sitä jättäytyi kuvioista alkukauden jälkeen. Tappara taas alkukauden rämpimisen jälkeen, otti kuten odotin, itseään niskasta kiinni ja alkoi kaapimaan pisteitä kotiin urakalla. Tapparan kokoonpano on tappavan hyvä. He eivät pelaa aina kaunista kiekkoa, eivätkä varsinkaan mielenkiintoista, mutta varmasti yksi liigan kovimpia joukkueita keskellä ja omassa päässä. Siitä varmistuksena Metsola (Ja kyllä, tämä “sulamisefekti” on kuultu, mutta Metsola ei todellakaan sulanut viime keväänä.)

  IFK:ta ja heidän kauden pelaamistaan en ole tarpeeksi nähnyt analysoidakseni heidän pelillistä osaamista/tyyliä. Kuitenkin Tappara on osoittanut viime keväänä pelaavansa tasaista ottelua suhteutettuna vastustajaan. Jos muistan oikein, oli viime kaudella vastassa Pelicans ja Game 7. Sama tilanne myöhemmin Kärppien kanssa, joten Tappara harvemmin mitenkään dominoi vastustajiaan ainakaan playoff kaukaloissa. Tämä sarja luultavasti tulee vaatimaan enemmän kuin 5 ottelua.

  Tappara jatkoon

   

  Lukko – Kalpa

  Lukon vaikeudet ja sairastupalaiset ovat loistaneet runkosarjan loppupuolella varsin hyvän aikaa. Kuitenkin Lukko on vääntänyt näistä otteluista voittoja yllättävän hyvin. Lukolla kokoonpano on mielestäni paljon maalivahdin ja ylivoima pelaamisen varassa. He osaavat puolustaa, mutta minusta heidän ehdoton vahvuus on tolppien välissä, sekä ylivoima osaaminen. Kalpalla taas päästettyjen maalien määrä oli pienin runkosarjassa ja luultavasti playoffeissa tämä tulee korostumaan suuresti. Lukon täytyy onnistua ylivoimilla ja maalinteossa joka ottelussa useammin kuin kerran voittaakseen. (No shit, mutta Kalpa tuskin tulee yli 3:a maalia yhdessäkään kohtaamisessa tekemään)

  Tästä sarjasta kuitenkin voiton vääntää Lukko. Kokemuksen, paineensietokyvyn ja parempien maalintekijöiden ansiosta. Luultavasti sarja päättyy ennen kuudetta kohtaamista.

  Lukko jatkoon

   

  Jyp – Blues

  Mielestäni ehkä kiinnostavin ottelupari. Blues:in loppu runkosarjan vääntö oli uskomaton. Joukkue väänsi väkisin voittoja ottelusta kuin ottelusta, vastustajasta välittämättä. Iso pointti sarjassa on Jyp:in kotietu, koska joukkue on vahva kotikentällä. Blues kuitenkin omaa tulessa olevan pistepörssin kärjen, sekä vahvan ylivoima pelaamisen. Uskoisin otteluiden olevan kaikista isomaalisimpia näistä ottelupareista. Molemmat ovat erittäin kykeneväisiä tekemään maaleja, mutta samaa ei oman pään pelaamisesta voi sanoa. Jos joku alkusarjan ottelupareista menee Game seveniin, se on tämä.

  Blues jatkoon

   

   

 • #4059

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Kiitos Totoro, mukana ollaan :yahoo:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #4174

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Kaikki me tunnemme suomalaisen sisun. Se on voimakkaimmillaan altavastaajina. Tänään Jokerit kohtaa todella itsevarman ja vaarallisen CSKA:n mahdollisesti ratkaisevassa pelissä ja vieläpä CSKA:n kotikentällä. En ole paljon KHL:n kautta seuraillut, muuten kuin tulos-sivuilta, mutta loppukauden vääntö kiinnitti huomioni Jokerien peliin. Joukkue pelaa parhaimmillaan paremmin kuin CSKA, mutta pelatessaan vähänkin alle parhaan, pysyy CSKA paremmalla suoritustasolla. Tänään Jokerit antaa kaikkensa ja uskon kovasti, että se riittää varsinaisen peliajan voittoon. Kertoimet katossa Jokereille ja sillä lähdetään pelaamaan. Tätä ei kuitenkaan kannata isoilla summilla lähteä pelaamaan, koska muutama epäonnistuminen tulee kääntämään pelin CSKA:lle.

  Jokerit  4.17 @ Redbet (Nordicbet 5.29) (William Hill 5.50) 

 • #4177

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Itse varmistin ML ja lisäksi over 4.5, laitoin vähän isommalla…


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #4249

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Ittellä oli kans pikku takapiruna, tosin säälittävällä panoksella, mutta voitto kun voitto!   :good:

  Attachments:
 • #4251

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Hieno voitto :good:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #4270

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Ai että, viikonloppu ja kiekkotäyteinen sellainen. Muutama olut, sauna ja kiekkomatsi alkuun niin lähtee käyntii!  Heti yöltä kaksi viimeisen päälle kohdetta poimittava, mutta lyhyellä kaavalla, että pääsee nopeasti nauttimaan sohvalle!;

  Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings

  Detroitilla peli eiliseltä alla, joka jätti heidät kyykkääväksi osapuoleksi. Tänään vastaan asettuu vielä tuuman kovempi nippu, joten en usko Detroitin puhdin kantavan tätä lävitse onnistuneesti. Howard maalinsuulla ei ole viimeisimmissä otteluissa ollut parhaimmillaan ja tänään vastassa on yksi kovimmista kotijoukkueista.

  Tampa Bay 

   

  Anaheim Ducks – Colorado Avalanche 

  Myös coloradolla peli eiliseltä alla ja kuten edellämainitulla, myös vieraissa toistamiseen. Eikä vastaan asettuva nippu ainakaan huonompi ole. Sarjakärki saa myös VATASEN (loistava juttu!) takaisin ja tämä varmasti piristää ja vahvistaa joukkuetta entisestään! Varlamov ollut tikissä, mutta tänään se ei taida Coloradoa pelastaa.

  Anaheim Ducks

   

   

 • #8859

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Heippa toverit!

  Taas on pyörähtäny änhooällässä kausi käyntiin ja päätin, että aloitan kirjoittelun vasta, kun saa vähän pohjaa joukkuiden tasosta ja pelin kulkemisesta. Täytyy myöntää, että alkukauden betsailut ovat vieneet kovaa pakkaselle, mutta se nyt oli odotettavissakin.. Kun taas kaikki vähemmän veikkaavat napsivat kiinni 10 kohteen rekkoja, ei itsellä onnistu sinkut,tuplat saati triplat kertaakaan. Jos Marraskuu alkaisi taas tekemään hommasta tuottavampaa, ettei mene ihan bookereille lahjoittamiseks homma.  :burnmoney:

  Alkukaudesta uskoin ja uskon ehkä hieman edelleenkin, että Edmontonille saa lyödä kauden aikana voitokkaasti overia ja pittsburghia voi alkaa pelaamaan, kunhan ketjut alkaisivat toimimaan. Arizonan alkukaudesta huolimatta, en aio joukkueeseen rahojani sen enempää sijoittaa. Ja kuten eräs kaverini tokaisi tossa, tulee tämän kauden tehokkain ketju olemaan Dallasissa. Dallasia ja Nashvillea tulee ehdottomasti pelata paljon ainakin toistaiseksi. Jatkoaika uudistuksen myötä moneyline-vedot tulevat mitä todennäköisemmin olemaan varmempia, kun nippujen tasoerot erottuvat entistä selvemmin. En kuitenkaan uskalla vielä sanoa mitkä joukkueet tulevat voittamaan jatko-aikansa 4/5.

  Ei sitten muuta kuin rahaa tahkomaan, jotta saadaan perjantaiksi olutta saunan päälle.  :cheers:  :bravo:

   

 • #8860

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  New York Islanders – Calgary Flames

  NYI on aloittanut kautensa odotetusti, kun taas Calgaryn suuri ja energinen potentiaali ei välttämättä ole antanut kaikkea mitä joukkue mielestäni ansaitsisi. Calgaryllä ei ole yhtäkään suoraa voittoa alkukaudelta ja häviöitä on kertynyt jo varsinaisella peliajalla 6. Kuten aiemmin mainitsinkin, jatkoaikauudistuksen myötä voi positiivisia yllätyksiä tulla esimerkiksi tältä joukkueelta, joka ei ole häviöistä huolimatta antautunut kummassakaan jatkoajalle menneessä ottelussa. NYI on kuitenkin tykittänyt yli kolmea maalia per ottelu, joka menee luultavasti myös tänään rikki. Levännyt joukkue saa vastaan eilen tappiollisen ottelun pelanneen Calgaryn, jonka maalinsuulla on Ortio, johon en luottoani suorituksistaan huolimatta laske. Islandersin kotiotteluissa (5:ssä) on tykitetty 6.8 maalia per/ottelu, kun taas Calgaryn vieraspeleissä ei ole maaleilla juhlittu (4.3 maalia per/ottelu). Ajatuksissa oli lyödä kotijoukkue tekemään yli 2.5 maalia, mutta kertoimet oltiin poljettu todella pohjamutiin (1.48). Ottaen huomioon, ettei Calgary luultavasti saa montaa häkkiä tänään, ei olisi turvallista pelata isoa yhteismaalimäärää.

   

  New York Islanders  1.80 @Unibet

   

  Chigaco Blackhawks – Anaheim Ducks

  Vierasjoukkueen alkukaudesta kammottaa edes puhua. Chicagolta nyt odotuksia ei lähinnä ole, ennen stanleycupin finaalia. Vierajoukkueen vierastilastot puhuvat puolestaan. 3 peliä, 3 suoraa tappiota, 1:10 maalierolla. Chicagon en usko kärsivän jatkoaikatappioista montaa kertaa tällä kaudella. Anaheimin suunta ei ole kuin ylöspäin, mutta en usko sen alkavan vielä tätä joukkoa vastaan. Lepoeroja ei tässä parissa ole, mutta alkukauden suoritusten perusteella, olisi Anaheimin lyöminen täyttä hulluutta. Over/Under ei tässä parissa toimi. Anaheim ei onnistu maalinteossa, kun taas Chicagon peleistä en ole tainnut koskaan olla oikeassa tässä suhteessa  :DX: . Chicagon kotipelinä ja joukkueen jatkoaikakapasiteetillä ML kerroin on aivan tajuttoman kova!

   

  Chicago Blackhawks ML 1.65 @Unibet

   

   

   

   

   

 • #8873

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Mukava nähdä Totoro :) Lisää vaan!! :cheers:


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
  • #8897

   Totoro
   Osallistuja
   • Aiheet: 1
   • Vastaukset: 29

   :mail: o/

 • #8898

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

  Pitts pelaa toisen pelin peräjälkeen tänään palatessaan kotikentälle voitokkaana washcapsien tiimoilta. Buffalolla on takana viidestä ottelusta 3 suoraa häviötä ja kaksi jatkoaikavoittoa (Olisiko Buffalo tällä kaudella hyvä ML joukkue?Epäilen). Pittsburgh on kaivanut voittoja viimeisimmistä otteluista loistavan maalivahtityöskentelyn johdosta. Tämä luultavasti on valanut joukkueeseen paljon kipinää ja edellämainittu voitto capseista varmasti tuntuu paremmalta, kuin monesta muusta vastustajasta. Vaikka pitsillä on peli alla, uskoisin flow:n vievän tänään kiekon useammin vierajoukkueen verkkoihin. (EN normaalisti betsaisi ikinä omaa joukkuettani, mutta olkoon tämä uniikki tapaus, joka toivottavasti ei kostaudu samantien  :whistle: )

  Pittsburgh Penguins -1,5  2.32 @ Unibet

   

  Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche 

  Tampalla on parin häviön putki alla, mutta coloradolla vielä useamman. Tampa ei ole saanut aikaan maaliakaan 120 minuuttiin. Taakka varmasti jonkinverran painaa selässä, mutta tänään tuo asia muuttuu ja luultavasti vielä pari varmistusta päälle. Coloradon pelejä on tullut seurattua hyvin vähän. En tiedä miksi. Joten periaatteessa pelillistä osaamista en voi verrata muiden kuin tilastojen valossa, mutta Tampan neljä perättäistä ottelua ovat olleet vieraissa ja kotitilastot vastaavasti antavat neljä voittoa viidestä, joten luottamus on kova kotona ollessaan. Onhan myös joukkueiden tasoero selvä. Colorado on päästänyt 4 maalia viimeisessä kahdessa pelissä, vaikka molempia maalivahteja on näissä peluutettu. Maalivahtiosasto ei vakuuta, vaikka hyökkäysvoimapotentiaalia löytyykin, niin löytyy varmasti tampaltakin. Maalivahtisuoritusten takia meidän ei tarvitse edes seiftata tätä ML:ksi

  Tampa Bay Lighting 1.80 @ Unibet

   

  Dallas Stars – Vancouver Canucks

  3 asiaa. Benn,Seguin,Sharp. Vanha Sharp on löytänyt takaisin pisteiden makuun joukkueen vaihdon myötä. Puhumattakaan näistä kahdesta tehomyllystä hänen vierellään. Ei tule kysymykseenkään kyseenalaistaa kotijoukkueen maalintekopotentiaalia. Dallasilla on voittoja kertynyt neljä viidestä, kun taas kanukit käänsivät häviöputkensa voittoon viimeisimmän pelin tiimoilta. Kanukit olen aina soveltanut päähäni over pelikohteeksi, kuten myös usein Dallasin. Heidän keskinäiset viimeisimmät kohtaamiset ovat olleet melko runsaita maalien osalta. Isoimmitta perusteluitta lapulle lätkäiseminen tässä kohteessa on selvää.

  Over 5.5 1.92 @Unibet

   

   

 • #8899

  Är-Pee
  Ylläpitäjä
  • Aiheet: 174
  • Vastaukset: 380

  Messissä!


  Ainahan se on mielessä – paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniks
 • #8909

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Minnesota Wild – Chicago Blackhawks

  Erittäin vaikea ottelupari huomioiden vierasjoukkueen tappavan kovuuden, mutta Chicagolla on peli alla ja tänään peluutetaan Darlingia tolppien välissä, jonka kausi ei ole lähteny käyntiin kovin hyvin. Minnesota on ollut tappavan hyvä kotimaalla alkukauden aikana, mutta vastustajista varteenotettaviin mahtuu vain Blues. Jatkoajalla Chicago ei ole hävinnyt, ja kuten aikasemmin mainitsinkin, tuskin tulee useasti häviämäänkään, kun taas Minnesota on joutunut yli varsinaisen peliajan vain kerran ja tämä päättyi häviöön. Eli ML olisi turhan vaarallinen, vaikkakin väsymys saattaisi tässä näkyä entistä vahvemmin vierasjoukkueella. Maalivahtiosastolla ei kuitenkaan ole tänään suuria eroja ja verkot ovat heiluneet molempien takana tiuhasti. Minnesotan vahvuus kuitenkin kotikentällä antaa hienon pienen eron heidän puolelleen. Chicago on kuitenkin voittanut 4/5 keskenäisistä kohtaamisista varsinaisella peliajalla, mutta tänään on Minnesotalla aika näyttää kaapin paikka.

  Minnesota Wild 2.10 @Unibet

   

  Washington Capitals – Columbus Blue Jackets

  Columbuksella on allaan pari voittoa, joita edeltävät 8:n perättäisen häviön putki. Joukkueen kolmannen vieraskiertueen peli kuitenkin antaa kovan vastustajan. Olen itse sijoittanut paljon luottua Capseihin tälle kaudelle. Oshien siirtyminen joukkueeseen ei varmasti ainakaan huononna asiaa, vaikkakin ketjuja on jonkun verran muuteltu, Oshie&Ovechkin ovat hurja ketjupari ja ylivoima tulee olemaan entistäkin tappavampaa. Molemmilla on lepoa riittävästi alla. Kumpikaan ei ole kertaakaan kaudella joutunut varsinaisen peliajan ylitse, mutta mikäli tänään niin tulee tapahtumaan, on jännittävää nähdä kuka ovien ja oshien kanssa kentälle saapuu ja kuinka tuhoisaa jälkeä siitä tulee. Offensiivisuutta ei kentältä tässä tapauksessa ainakaan tulisi puuttumaan. Tässä tapauksessa ML tarjoaa niin pohjamuta-kertoimen, ettei olisi kannattavaa odottaa pelin sinne päätyvän vaikka varmistus olisi mielestäni enemmän kuin tarpeen.

  Washington Capitals 1.78 @ Unibet

   

  Tämän kierroksen pelit ovat erittäin haastavia. Itse aion lätkäistä lapulle luultavasti vielä Joko Detroitin ML tai Carolinan pelin under 5.5:n, mutta tipsaus tämän päivän peleistä on täyttä mummorullan pyörittämistä.  :clover:  :hilfe:

 • #8916

  Totoro
  Osallistuja
  • Aiheet: 1
  • Vastaukset: 29

  Florida Panthers – Washington Capitals

  Molemmilla eiliseltä peli alla. Florida hävisi kotonaan Bostonille, kun taas Washington voitti Columbuksen. Keskeisimmät asiat pelistä löytyvät Floridan sairaslistalta, missä Barkov ja Jagr majailevat. Tilannetta tasoittaa hieman, että Washingtonin tolppien välissä on tänään Philipp Grubauer, jolla ei ole vielä paljon kokemusta pääsarjasta. AHL:ssä pelannut Grubauer ei pelaa Holtbyn tasolla, mutta Floridan pisteidentahkojien puuttuminen varmasti tulee näkymään. Washingtonin ylivoimapelaaminen ja offensiivisuus selvittävät parista selvän voittajan. Kuitenkin bookkerit tarjoavat todella hyvää kerrointa vieraiden jatkoaikavoitollekkin, jossa viimeistään Washington olisi todella vahvoilla.

  Washington Capitals ML 1.86 @Unibet  

   

  Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins

  Fleury on pitänyt kiekkoa poissa Pittsburghin verkoista erittäin tehokkaasti, voittaen viimeisestä kuudesta pelistään huimat viisi, päästäen taakseen ainoastaan 1.5 maalia per ottelu. Tämä on tahkonut tahtoa myös pelaajiin ja viimeiset ottelut ovat olleet voitokkaita. Toronton kausi ei ole alkanut valoisasti. Yksi varsinaisen peliajan voitto, kaksi jatkoaikahäviötä ja kuusi suoraa häviötä on karu tilastofakta. Pittsburgh on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä. Ketjut alkavat pikkuhiljaa toimimaan ja tämä saattaa näkyä tulostaululla. Phil Kesselin palaaminen kotihalliin voi tehdä ottelusta melko intensiivisen ja yleisö varmasti kannustaa kotijoukkuetta hurjasti.

  Pittsburgh Penguins 2.10 @Unibet

  St. Louis Blues – Minnesota Wild

  Levännyt Blues kohtaa eilen pelanneen Minnesotan kotikentällään. Minnesota otti eilen taisteluvoiton Chicagosta kotonaan 5-4 ja jatkoi Minnesotan hurjaa kotivoittoisuutta. Blues on pelannut todella hyvin myös kotonaan voittaen kolme neljästä ottelustaan ja vastustajat ovat olleet todella kovaa luokkaa. Minnesotan väsymys tulee näkymään viimeistään kolmannessa erässä ja Blues nousee tästä kaksikosta kovemmaksi, vaikka Minnesotalla olisi paukkujakin vielä jäljellä.

  St.Louis Blues 2.20 @Unibet

  Kertoimet olivat melko suotuisia myös moneyline-vaihtoehdoille, joten mikäli haluaa varmistusta, kannattaa kokeilla oman omantunnon mukaan :) Tältä yöltä toivotaan osumaa, koska otteluparit vaikuttavat erittäin lupaavilta.

   

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin