G-TUTKII: Kansainvälisen jätin uusi kohde pienen pieni maa Skandinaviassa!

Entinen Pinnaclen markkinointijohtaja Aly Lalani oli osana tuomassa Betregalia markkinoille, tarkoituksenaan saada asiakkailleen peleistä mahdollisimman suuri value (”highest possible value”). Toteuttaakseen haaveensa, Lalanin oli otettava lähtöpassit Pinnaclesta ja hypättävä pimeään ja puoliksi tuntemattomaan. Näin ollen oli syntynyt taikina, jonka juuri elää tänä päivänäkin ja sen näkee Betregalin kertoimista. 

Geen koeajossa mobiilipelaaminen oli kuin hyppy 80-luvulle. Matalaresoluutioiset kuvat ja teksti toi mieleen lähinnä Donkey Kongin ja Commodore 64:n kännyköillä ja tableteilla Betregalin näyttävyys on tasoa 1. Sivut ovat karmeaa katsottavaa sillä jälki on niin surkean näköistä. Mutta mitä siitä? Ei se kuulu siihen taikinajuuren ytimeen, jolla Betregal lähti turpoamaan. 

Mutta kun päästään tietokonepuolelle niin ollaan aivan uudenlaisen ja hämmästyttävän maailman edessä. Betregal on jotain mihin suomalaiset eivät ole tottuneet. Grafiikka, korkeat limitit, kertoimet, kohdevalikoima jne ovat valtavia. Lisäksi hakemasi ottelu löytyy helposti, oli kyseessä sitten live- tai pre-game -kohde.

Kannattaa kokeilla jos perus-, Suomessa iät ja ajat näkyneet bookerit alkaa pikkuhiljaa tökkiä. Betregal tarjoaa ensimmäisestä talletuksestasi 20%:n bonuksen. Talleta 100€, saa pelititille 120€. Simple? 

Betregal – Gee suosittelee lämpimästi. Pelaamaan pääset TÄÄLTÄ tai klikkaamalla yllänäkyviä kuvia!

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin