Westens Indians aloitti pudotuspelit voitolla

Westend Indians aloitti Salibandyliigan pudotuspelit ryöstöretkellä

Salibandyliigan kevään pudotuspelit alkoivat vierasvoitolla, kun runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Westend Indians löi Vantaalla kolmonen EräViikingit 3-2. Välieräpaikka aukeaa neljällä voitolla, ja toinen kohtaaminen häämöttää perjantaina Espoossa.

Maalittoman avauserän jälkeen Indians teki eroa heti toisen alussa, kun Kaarlo Mahlberg ja Lauri Näränen ohjasivat vain kahdeksan sekunnin välein kaksi palloa ohi isäntien maalivahti Santtu Strandbergin. Miko Kailiala toisessa ja Miska Mäkinen kolmannessa erässä laukoivat isännät maalin päähän ja tasoihin, mutta Indians iski vielä kerran. Puolustaja Santeri Toropainen laukoi kotiedun Espooseen vain puolitoista minuuttia ennen peliajan päättymistä. Indiansin voiton arvoa korostaa, että nuoren ryhmän maajoukkuemiehistä Aaro Astala puuttui alusta asti ja Valtteri Kainulainen loukkaantui jo avauserässä.

Perjantain puolivälierät ovat Westend Indians – EräViikingit ja Nokian KrP – SPV.