Tennis – Henri Kontinen eteni välieriin Shanghain Masters turnauksessa

Suomen Henri Kontinen ja hänen parinsa Australian John Peers ovat selvittäneet tiensä välieriin Shanghain Masters- turnauksen nelinpelissä. Suomalais-australialainen kaksikko voitti puolivälierässä turnauksen viidenneksi sijoitetun parin Ivan Dodig – Marcel Granollers-Pujol erin 2-1 (2-6,6-3, 10-8).

Ottelu lähti Kontinen-Peers kaksikolta nihkeästi käyntiin ja Dodig-Granollers karkasi nopeasti kahden syötönmurron turvin 4-0 johtoon ja voittaen lopulta erän selvästi numeroin 6-2. Toisessa erässä Kontinen-Peers paransi otteitaan huomattavasti ja ratkaisu nähtiin erän kahdeksannessa pelissä, josta kaksikko raapi tarvittavan syötönmurron voittaen erän lopulta 6-3.

Ratkaiseva kolmas erä oli tasainen, mutta maailmanlistan ykkösparin kokemus oli lopulta valttia ja kaksikko hoiti kamppailun heti ensimmäisestä ottelupallosta voittaen erän 10-8 ja koko ottelun erin 2-1.

Välierässä Kontinen-Peers saa vastaansa turnauksen neljänneksi sijoitetun parin Jamie Murray-Bruno Soares.