Ruutupaidat nousi Futsal-Liigaan

Gamblers Futsal 2

Futsalin Ykkösessä tällä kaudella pelaava vaasalaisjoukkue Ruutupaidat on noussut ensi kaudeksi Futsal-Liigaan viiden vuoden tauon jälkeen. Nousu varmistui, kun Ruutupaidat voitti Pori Futsalin vieraskentällä maalein 2-1.

Vaasalaiset joutuivat ottelussa tappioasemaan, kun isäntien Toni Miettinen iski Pori Futsalin johtoon. Ruutupaitojen Aapo Autio iski kuitenkin ottelun tasoihin hetkeä myöhemmin. Puoliaikaa vietettiin 1–1-tasatilanteessa, mutta toisella puoliajalla vieraat löysivät potkun lisää peliinsä. Ruutupaitojen Darjan Krstevski iski ajassa 28:09 illan viimeisen ja samalla ratkaisevan osuman. Näin Ruutupaidat nappasi täydet kolme pistettä ja varmisti samalla runkosarjavoittonsa. Sarjavoittaja nousee suoraan Futsal-Liigaan.