Real Madrid ja Bayern Munchen vierasvoittoihin – Cristiano Ronaldo hurjassa vireessä

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin tiistaina kaksi puolivälierien ensimmäistä osaottelua.

Torinossa kohtasivat viime vuoden finalistit Juventus ja Real Madrid. Silloin voiton vei Real luvuin 4-2. Myös tämän illan ottelun vei Real Madrid ja matsin sankariksi nousi jälleen kerran Cristiano Ronaldo. Jo kolmannella minuutilla Ronaldo teki vierasjoukkueen avausmaalin Iscon tarjoilusta.

Toisella puoliajalla Real teki ratkaisevan eron Juventukseen. 64. minuutilla Ronaldo teki illan toisensa häikäisevän upeasti saksipotkulla. Vain muutama minuutti tästä ja Marcelo iski 0-3 maalin Ronaldon tarjoilusta. Näiden maalien välissä Juventuksen Paulo Dybala ajettiin ulos kentältä otettuaan toisen keltaisen kortin. Real Madrid otti lopulta upean 3-0 vierasvoiton ja pääsee lähtemään loistavista asemista toiseen osaan.

Bayern vierasvoittoon Sevillasta

Illan toisessa ottelussa kohtasivat Sevilla ja Bayern Munchen. Kotijoukkue Sevilla siirtyi reilun 30 minuutin kohdalla johtoon Pablo Sarabian maalilla, mutta vain viisi minuuttia tästä Bayern tuli tasoihin Jesus Navasin omalla maalilla. Toisella puoliajalla Thiago Alcantara teki Bayernin voittomaalin 68. minuutilla.

Huomenna pelataan kahden muun puolivälierän ensimmäiset osat.

Illan otteluiden tulokset

Juventus – Real Madrid  0-3 (0-1)

3 min 0-1  Cristiano Ronaldo

64 min 0-2  Cristiano Ronaldo

66 min  Dybala, Juventus, Punainen kortti

72 min 0-3  Marcelo

Sevilla – Bayern Munchen  1-2 (1-1)

32 min 1-0  Sarabia

37 min 1-1  Jesus Navas, oma maali

68 min 1-2  Thiago Alcantara