Pärmäkoski ja Hakola yhteislähtöjen voittoon Rukalla

Gamblers talvilajit

Rukalla kisattiin sunnuntaina hiihdon Suomen Cupissa yhteislähtökilpailut vapaalla hiihtotavalla.

Naisten kilpailun voiton vei odotetusti suurin suosikki Krista Pärmäkoski. Hän ratkaisi voiton viimeisen kilometrin loppukirillään johon eivät muut maajoukkuenaiset pystyneet vastaamaan. Toisen sijan napannut Kerttu Niskanen jäi Pärmäkoskesta 4,6 sekuntia ja kolmanneksi tulleen Anne Kyllösen ero voittajaan oli 7,1 sekuntia.

Myös miesten kilpailun voitto meni suurimmalle suosikille Ristomatti Hakolalle. Hän ratkaisi voiton viimeisessä nousussa, jossa otti hurjan loppukirin ja jätti muut kauas taakseen. Toiseksi sijoittunut Ari Luusua jäi Hakolasta 4,8 sekuntia ja kolmannen sijan napanneen Lari Lehtosen ero voittajaan tuli 7,2 sekuntia.

Kotimainen hiihtokausi päättyy huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna, jolloin käydään SM-kisat Taivalkoskella.