Murray sekavan pelin jälkeen puolivälieriin

Olympia_2016_-_Rio.svg_-1200x1216

Rion Olympiaturnauksen tenniksessä saatiin lisäpelaaja puolivälieriin, kun turnauksen 2. sijoitettu Andy Murray voitti kolmeen erään edenneessä ottelussa Italian Fabio Fogninin 1-2 (1-6, 6-2, 3-6).

Ottelusta ei tunnetta ja yritystä puuttunut. Ensimmäinen erä meni britin komennossa ja Fogninilla oli todella paljon tekemistä oman henkisen kapasiteettinsa kanssa. Italialainen kiukutteli kuin pienet lapset ja sen tietää mitä se tarkoittaa Murrayn tasoista pelaajaa vastaan. Ensimmäinen erä oli selvää pässinlihaa britille 1-6.

Toisessa erässä tilanne oli juuri päinvastainen. Fognini kasasi itsensä mutta Murrayn lelut oli naulattu lattiaan kiinni ja mies kiukutteli välillä kentän varjoista reunakoristeisiin. Fognini kasasi itsensä ja kuittasi ottelun tasoihin 1-1.

Kolmannessa erässä nähtiin jo herrasmiesten tennistä. Fogninin alku oli täydellinen siirtyen jo 3-0 johtoon. Murray kuitenkin näytti, mistä maailman rankingin 2. on tehty, kasasi itsensä ja pyyhki lopulta Fogninilla lattiaa voittaen erän 3-6.

Puolivälierässä Murray saa vastaansa Yhdysvaltain Steve Johnsonin, joka on maailmanlistalla sijalla 22. Johnson ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään, joten Murrayn pitää kasata itsensä ja päästä omalle tasolleen mikäli mielii tuottaa päänvaivaa kivikovalle Johnsonille.