Liverpool Mestarien Liigan finaaliin Real Madridin seuraksi

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona AS Roma-Liverpool välierän toinen osaottelu Roomassa. Viime viikolla pelattu ensimmäinen osa päättyi Liverpoolin 5-2 voittoon.

Viime viikon tavoin myös Rooman illasta tuli runsasmaalinen ottelu. Ensimmäisen puoliajan maaleista vastasi vierasjoukkue, joista yksi oli oma maali. Sadio Mane vei Poolin johtoon yhdeksännellä minuutilla vastahyökkäyksestä. Kuusi minuuttia myöhemmin AS Roma tuli tasoihin kun Dejan Lovrenin purku osui suoraan James Milneriin, jonka kautta pallo meni omaan maaliin. Vierailijat menivät vielä ennen taukoa 1-2 johtoon Georginio Wijnaldum osuttua kulmapotkusta.

Toisella puoliajalla kotijoukkue sai vielä kehitettyä takaa-ajon. Ensin Edin Dzeko tasoitti 52 minuutilla ja viimeisellä kymmenellä minuutilla Radja Nainggolan osui kaksi kertaa, joista jälkimmäinen tuli rangaistuspotkusta. AS Roma voitti ottelun 4-2, mutta se ei riittänyt nostamaan joukkuetta finaaliin. Liverpool eteni loppuotteluun yhteismaalein 7-6.

Liverpool kohtaa 26.toukokuuta Kiovassa pelattavassa finaalissa Real Madridin, joka kaatoi Bayern Munchenin niukasti yhteismaalein 4-3.

Illan ottelun tulos

AS Roma – Liverpool  4-2 (1-2)

9 min 0-1  Mane

15 min 1-1  Milner, oma maali

25 min 1-2  Wijnaldum

52 min 2-2  Dzeko

86 min 3-2  Nainggolan

90+4 min 4-2  Nainggolan, rp

Liverpool finaaliin yhteismaalein 7-6