Lempäälän Kisa ja Jämin Jänne Suomen Cupin viestien voittoon Rukalla

Hiihdon Suomen Cupissa kisattiin lauantaina kauden viimeiset viestit perinteisellä hiihtotavalla Rukalla.

Naisten viestin voiton vei Lempäälän Kisa joukkueella Leena Nurmi, Sanni Alatalo ja Aino-Kaisa Saarinen. Ankkurina ollut Saarinen nosti joukkueen kolmannelta sijalta voittoon. Toiseksi tuli Vuokatti Ski Team Kainuu jääden voittajasta 4,1 sekuntia ja kolmannen sijan nappasi Hämeenlinnan Hiihtoseura jääden Lempäälästä 41,5 sekuntia.

Miesten viestin voiton vei Jämin Jänne joukkueella Markus Vuorela, Antti Ojansivu ja Ristomatti Hakola. Jämin ankkurina ollut Hakola ratkaisi voittotaistelun Kouvolan Hiihtoseuran Lauri Lepistöä vastaan viimeisellä kierroksella. Toiseksi tullut Kouvola jäi lopulta 9,9 sekuntia. Kolmannen sijan nappasi Pohti SkiTeam jääden voittajasta 57,5 sekuntia.

Huomenna ohjelmassa on yhteislähtökilpailut vapaalla hiihtotavalla.