Jokerit aloitti KHL-kauden murskavoitolla – Eeli Tolvaselle hattutemppu debyytissään

Jokerit aloitti tänään KHL kautensa kohtaamalla vieraskentällä Dinamo Minskin. Jokerit sai otteluun hyvän alun, kun Brian O”Neil vei joukkueen johtoon ylivoimalla reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Erän lopussa narripaitojen ylivoima toimi jälleen, nyt maalintekijänä kunnostautui tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen. Erätauolle siirryttiin Jokereiden 2-0 johdossa.

Toinen erä oli jäähyjen sävyttämä eikä Jokerit saanut yhtä hyvää sykettä peliinsä, kun avauserässä. Erän ainoan maalin teki kotijoukkue Minsk, kun Quinton Howden onnistui kaventamaan Peter Reginin jäähyn aikana lukemat 1-2.

Kolmanteen erään tuli kuin uudesti syntynyt Jokerit ja ratkaisijan roolin nousi kesällä hankittu 18 -vuotias superlupaus Eeli Tolvanen. Nuorukainen paukutti alle kymmenessä minuutissa hattutempun ja kun Peter Regin onnistui myös kertaalleen heiluttamaan kotijoukkueen verkkoa johti Jokerit erän puolivälissä ottelua jo murskaavasti 6-1. Ottelun loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua, joten Jokereille makoisa 6-1 murskavoitto KHL-kauden avauksesta.

Ottelun hahmo oli Eeli Tolvanen, joka teki KHL -debyytissään tehot 3+1 ja myös Brian O”Neil oli pelipäällä tehden ottelussa tehot 1+2. Jokereihin palannut puolustaja Sami Lepistö vietti myös kahden tehopisteen iltaa tehoin 0+2.

Jokereiden KHL-kausi jatkuu perjantaina, kun joukkue kohtaa vieraskentällä viime kauden mestarin SKA Pietarin.