Johansson johdatti Norjan kolmoisvoittoon Vikersundissa

Norjan Vikersundilla käytiin sunnuntaina mäkihypyn maailmancupissa henkilökohtainen kilpailu lentomäessä.

Kilpailun voiton vei Robert Johansson. Norjalainen oli ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena 232 metrin hypyllä ja teki toisella kierroksella kisan pisimmän hypyn 246 metrisen, jolla siivitti voittoon. Toiseksi tuli maanmies Andreas Stjernen, joka johti ensimmäisen hypyn jälkeen 239 metrisellä ja teki toisella 235 metrin loikan. Stjernen jäi Johanssonista 5,4 pistettä. Norjan harvinaisen kolmoisvoiton täydensi Daniel Andre Tande 231,5 ja 243 metrin hypyillä. Tanden ero voittajaan oli 7,7 pistettä. Maailmancupia johtava Puolan Kamil Stoch oli kuudes.

Kilpailun ainoan suomalaisen Antti Aallon hyppy meni täysin pieleen. Aallon hyppy jäi ainoastaan 125,5 metrinen, jolla jäi kisan viimeiseksi eli sijalle 40.

Maailmancup-kausi päättyy ensi viikonloppuna tutusti legendaarisessa Planicassa, Sloveniassa.